RÓLUNK


Luxusbiztosítások átlag feletti igényekre

Luxusbiztosítások - luxus ékszerek

A luxus mindenkinek mást jelent, és mindenkinek máshol kezdődik. Van luxusautó, luxuslakás, luxusutazás és luxustelefon, ahogy vannak luxusszínvonalú szolgáltatások is.

Megbízhatóság és diszkréció: ezt nyújtjuk minden helyzetben, és ezt várjuk el együttműködő partnereinktől, biztosító partnereinktől és végül, de nem utolsó sorban megbízóinktól is.

A luxury csomagok a világ vezető biztosítótársaságainak Magyarországon is elérhető legmagasabbra pozicionált termékei alapján kerültek kialakításra, kiegészítve személyre szabott VIP szolgáltatásainkkal. A csomagokban szereplő biztosítói termékek csak gondos válogatás után kerülhetnek be kínálatunkba, a szolgáltatások minőségét pedig folyamatosan monitorozzuk.

Szolgáltatásunk alapja a minőség, megbízhatóság, diszkréció és az exkluzivitás.

TOP 200 – szolgáltatásaink a felső tízezernek

Célközönségünk a felső tízezer, azon belül is az 2%, aki kiemelkedő lehetőségeinek megfelelően kiemelkedő figyelmet fordít családja és saját biztonságára, igényli a minőségi szolgáltatásokat, és ezekért hajlandó áldozni is.
Szolgáltatásunk egyediségét a limitált megbízói létszámmal is reprezentálja, illetve ügyfeleinkkel csak ajánlás útján lépünk kapcsolatba, ami garantálja szolgáltatásunk exkluzivitását.


0