Luxusbiztosításaink


Luxus biztosítási csomagok átlag feletti igényekre

Luxusbiztosítások

A luxus soha nem megy ki a divatból, mindenkinek mást jelent, és mindenkinek máshol kezdődik. Van luxusautó, luxuslakás, luxusutazás és luxustelefon, ahogy vannak luxusszínvonalú szolgáltatások is. És mostantól elérhetőek luxusbiztosítások is…

A biztosítások segítségével elérhető kockázatmegosztás nem csak az átlagemberek számára fontos. Minél több értékkel, minél értékesebb ingatlannal rendelkezik, annál nagyobb kár érheti. A biztosítók mindenekelőtt átlagos igényekre, átlagos kockázatokra fejlesztik termékeiket, amelyek esetében megfelelően népes veszélyközösséggel, s ezáltal kockázatmegosztással számolhatnak.

Mi azokra is gondoltunk, akik nemcsak életvitelükre, nemcsak megszerzett vagyonukra, hanem a nekik nyújtott extra szolgáltatásokra is komoly hangsúlyt helyeznek.

A luxury csomagok a világ vezető biztosítótársaságainak Magyarországon is elérhető legmagasabbra pozicionált termékei alapján jöttek létre, kiegészítve személyre szabott VIP szolgáltatásainkkal. A csomagokban szereplő biztosítói termékek csak gondos válogatás után kerülhetnek be kínálatunkba, a szolgáltatások minőségét pedig folyamatosan monitorozzuk.

Szolgáltatásunk alapja a minőség, megbízhatóság, diszkréció és az exkluzivitás.

Az alábbi luxusbiztosításokkal állunk rendelkezésére:

» ONYX – Luxusékszer biztosítás, luxusóra biztosítás

» PICASSO – Műtárgy biztosítás

» ROLLS – Luxus járművek biztosítása

» MOUNT EVEREST – Extrém sport biztosítás

» KINCSEM – Luxus biztosítás a Kedvencek számára

» KÉK SZALAG – Luxusbiztosítás a víz szerelmeseinek

» ALL INCLUSIVE – Luxusutazások teljes körű biztosítása

» ALL IN – Egyedi igényekre szabott, teljes körű luxusbiztosítási csomagok


0